Milan

Cassano állapotától is függ, hogy érkezik-e csatár a télen - Galliani

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani a Sky Sport Italiának azt mondta, csak abban az esetben néznek szét januárban az átigazolási piacon, ha Antonio Cassano nem tud visszatérni addig a pályára.

Cassanóra számítanak Milánóban
Mint ismert, az olasz válogatott Antonio Cassano szívműtéten esett át a közelmúltban, így egyelőre még kérdéses mikor tudja folytatni pályafutását. A Serie A címvédőjénél a rendkívül sérülékeny formát mutató Pato mellett tehát egy másik sztárt is nélkülözni kénytelen az elkövetkező időszakban a Milan, ezért Galliani nem zárja ki annak a lehetőségé, hogy januárban támadót vigyenek a San Siróba.

"Majd meglátjuk, mikor lesz képes Antonio visszatérni" - kezdte mondandóját a klubvezető. "Ha nem okoz számára gondot a betegség, akkor nem igazolunk senkit".

Galliani azt is elmondta, amennyiben Cassano még sem tudna visszatérni a csapatba, akkor érkezhet egy csatár, de csak is kölcsönbe a tavaszi szezonra.

És hogy kik lehetnek a kiszemeltek? A hírek szerint a Chelsea két rutinos játékosa, Nicolas Anelka vagy Didier Drogba jöhet számításba. " Ha Anelka továbbra is gólokat szerez, akkor elképzelhető, de én Drogbába szerelmes voltam, mikor az Olimpique Marseille-ben futballozott".