Jótékonyság

A Mekiben szolgáltak ki az újpesti járékosok - fotó

Szombaton, a Westendben található étteremben két újpesti játékos, Balogh Balázs és Egerszegi Tamás is csatlakozott az éttermekben árusító hírességekhez.

Újpesti segítség - Fotó:ujpestfc.hu

A már többéves hagyománnyal rendelkező esemény keretében művészek, sportolók, médiasztárok, közéleti személyiségek, a helyi közösség elismert tagjai azzal járulnak hozzá a jótékonysági rendezvény sikeréhez, hogy személyesen hívják fel a figyelmet a Ronald Házak tevékenységére.
 
A két magyarországi Ronald Ház, a 12 éve működő budapesti és a 7 éve megnyitott miskolci eddig több mint 5 000 családnak biztosított ideiglenes szállást beteg gyermekük kórházi kezelésének ideje alatt. Szombaton, a Westendben található étteremben két újpesti játékos, Balogh Balázs és Egerszegi Tamás is csatlakozott az éttermekben árusító hírességekhez.

"Egerszegi Tomival mi is beálltunk a pult mögé és kiszolgáltuk az embereket, akiket arra buzdítottunk, hogy támogassák ők is az alapítványt. Képeket készítettünk, lufikat és matricákat osztogattunk a gyermekeknek, akik mondanom sem kell, hogy mennyire örültek" - mondta Balogh Balázs az eseményről az ujpestfc.hu-nak.