Golf

Tiger Woods megint nem nyert tornát

  • VNA
Címkék:

A gyengén sikerült szombati nap miatt nem tudott tornát nyerni Sydney-ben sem Tiger Woods, aki két éve vár már az újabb sikerre.

Tiger Woods golfozó Sydneyben, az Austral Openen.
Két év sikertelenség után újra közel volt a tornagyőzelemhez Tiger Woods, de az egykori világelső ismét lemaradt a sikerről. Bár a Sydneyben zajló Australian Open felénél még az élen állt az amerikai játékos, szombati gyengébben sikerült napja megakadályozta őt a torna megnyerésében. Vasárnap aztán már hiába játszott újra kiemelkedően, és ért körbe 68 ütéssel (héttel kevesebbel, mint szombaton) a szakaszokon, így is csak a harmadik helyig jött előre a rangsorban. Woods végül kétütéses hátránnyal zárt a tornát 1998 után második alkalommal megnyerő ausztrál Greg Chalmers mögött.

„Újra keményen küzdöttem. Voltak jobb köreim, de néhány rosszabb elütés miatt nem tudtam végül nyerni. Szomorú azért nem vagyok, mert újra ott vagyok az élmezőnyben, és végre nem csak távolról nézem a többiek harcát a trófeákért” - értékelt higgadtan Toger Woods a befejezés után, aki 2009 novemberében Melbourne-ben, éppen az Australian Openen ünnepelhetett utoljára győzelmet.