Átigazolás

A hajviselete miatt nem kellett Neymar Mourinhónak

  • VNA

Bár az üzlet potenciális volumenét figyelembe véve elsőre hihetetlennek tűnik, a Santos klubelnöke szerint Neymart hajviselete miatt nem vette meg a Real Madrid.

Luiz Alvaro de Oliverira, a Santos elnöke az Estadao nevű újságnak nyilatkozva adott betekintést az utóbbi fél évben - kis túlzással - az összes európai élcsapattal hírbe hozott Neymar ügyében. „José Mourinho azt kérte tőle, hogy vágassa le a haját, ha a Realhoz akar jönni” - nyilatkozta az üzlet meghiúsulásának hátteréről a klubelnök. A 19 esztendős Neymar egyik legfőbb ismérve az irokéz-hajviselet, amelytől a jelek szerint még a madridi sztárcsapat kedvéért sem akar megválni.

Neymar egyelőre még Brazíliában marad, de sokan csábítják Európából is
A brazil csatár ügye a napokban nyugvópontra jutott, hiszen 2014-ig, a hazai rendezésű világbajnokság végéig aláírt jelenlegi csapatához, a Santoshoz. „A Real Madrid képviselői a tárgyalások alatt végig nagyon arrogánsan viselkedtek. Úgy léptek fel velünk szemben, mint annak idején a gyarmatosítók” - tette hozzá a klubelnök, ami azért jelzi, hogy nem feltétlenül a hajviselet volt a Neymar-üzlet meghiúsulásának fő indoka.