NB I

Tóth Balázs szerint itthon a Videoton a legjobb csapat

A holland és belga viszonyokhoz képest is mindent remeknek talál a Videotonnál Tóth Balázs, aki szerint az aranyért lesznek versenyben.

Tóth Balázs szerint ők a legjobbak - Fotó:fmh.hu

Hét évi légióskodás után tért haza Tóth Balázs, aki nagyon jól érzi magát újra Székesfehérváron.

"Amikor beszélgettem a fehérvári vezetőkkel, az edzőkkel, olyan terveket vázoltak, amik nagyon szimpatikusak voltak. Ez nem csak a célkitűzésekre vonatkozik, hiszen beszéltünk arról is, milyen futballt fog játszani a csapat. Paulo elmondta, hogy a sokpasszos, technikás focit szereti, ez is pozitív volt, és aztán láttam, hogy mindaz, amiről beszéltünk, meg is valósul. És akkor még ott vannak a körülmények...A holland és belga középcsapatokhoz képest is jó az infrastruktúra, a szakmai munka pedig nagyon precíz, alapos. A régebbi fehérvári állapotokkal össze se lehet hasonlítani, az az igazság, hogy amikor elmentem, éppen épült a stadion új része, mára minden megváltozott. Nekem úgy tűnik, hihetetlenül profin megy minden."

A középpályás úgy gondolja, a 4. helyezése ellenére a Videoton a legjobb csapat a magyar első osztályban.

"Úgy érzem, elég erős a bajnokság, a mi csapatunk pedig a legjobb benne. Biztos vagyok abban, hogy hosszabb távon az aranyért leszünk versenyben. Jelenleg a legnagyobb riválisok nagyon jó periódusban vannak, minden sikerül nekik, de aki látta például a Győr elleni meccsünket idegenben, tanúsíthatja, hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, nem érdemeltünk vereséget. Tavasszal csak a győzelem lehet a célunk a bajnokságban és a kupában is."

A vidi.hu-nak azt is elárulta Tóth Balázs, hogy még nem mondott le végleg a válogatottságról.

"Persze, mint minden labdarúgónak, nekem is álmom és vágyam a válogatott szereplés. Utoljára tavaly augusztusban Angliában szerepeltem a válogatottban, remélem, fel tudom még hívni a játékommal magamra a szövetségi kapitány figyelmét. Ha sikerül, az a klubomnak is jó lesz. Most a Vidi a legfontosabb, az itteni feladatokra koncentrálok."