Újpest

Remili Mohamed sokat dolgozott azért, hogy újra pályán legyen

Az Újpest algériai középpályása sérüléséből felépülve a Kecskemét elleni Ligakupa-meccsen góllal térhetett vissza.

Remili sokat dolgozott a visszatérésén - Fotó: ujpestfc.hu

Remili Mohamed csereként lépett pályára és gólt szerzett a Kecskemét elleni, 4-2-re végződött Ligakupa-mérkőzésen. A játékos a jobb térdében az első keresztszalagja teljesen, az oldalsó keresztszalagja pedig részlegesen szakadt, valamint porcleválása is volt, még április 9-én a Győr-Szolnok bajnoki mérkőzésen, majd április 14-én sikeres műtéten esett át és a rehabilitációt követően szeptember 26. óta újra a csapattal edzhet.
 
"Sokat dolgoztam azért, hogy eljöjjön ez a pillanat, amelyet nagyon vártam már. Jó volt újra a pályán lenni az NB I-es csapat tagjaként, az pedig külön öröm számomra, hogy még gólt is szereztem. Mondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok. Kicsit elhúzódott a visszatérésem időpontja, ugyanis begyulladt a térdem, miután pályára léptem az NB II-ben az Orosháza ellen. A térdem már nem fáj, viszont az erőnlétemet még vissza kell nyernem. Bőven elég volt ez a 25 perc, amit a Kecskemét ellen játszottam, nem bírnék még végigjátszani egy mérkőzést" - mondta a 26 éves középpályás az ujpestfc.hu-nak.
 
Az algériai labdarúgó akár még az NB I-ben is pályára léphet a két tavaszról előrehozott fordulóban.
 
"Természetesen az edzőn múlik, hogy kapok-e lehetőséget. Én készen állok, boldog leszek, ha akár öt percre állok be, akár fél órára. Ha a bajnoki mérkőzéseken nem lépek pályára, csak a Magyar-Kupa meccseken, akkor sem leszek elégedetlen. A Magyar Kupában egyértelműen továbbjutást várok, és a kettős győzelemmel lennék igazán elégedett. A bajnoki mérkőzések egyike sem lesz egyszerű, de ki kell hozni magunkból a maximumot. Természetesen annak örülnék legjobban, ha hat pontot szerzenénk a két meccsen, de így látatlanban azt mondom, hogy már négy pont is jó eredménynek számítana. Remélem, hogy én is hozzájárulhatok majd ahhoz, hogy minél jobban fejezzük be ezt az évet."