Ligakupa

A Pécs megverte a Fradit és átvette a vezetést csoportjában

A Pécsi MFC 2-1-re nyert a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó Ligakupa ötödik fordulójában, a B csoportban. Mészáros Ferenc csapata a győzelemmel az élre állt a kvartettben.

A Pécsi MFC 2-1-re nyert a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó Ligakupa ötödik fordulójában, a B csoportban.A Pécsiek már három perc elteltével vezettek, Pákolicz bombagóljával, a középpályás 17 méterről tekert a bal felsőbe, amire negyedóra múltán Lisztes hasonlóan szépségdíjas góllal válaszolt, pazar sarkazós mozdulattal egyenlített. A második félidő elején bal oldali szögletet követően Horvát csúsztatta meg a labdát, Scsepanovics közelről kotorta a hálóba.

A hajrában ismét egalizálhatott volna a Fradi, Zsivoczky Norbert lövésénél a felső lécről a gólvonal mögé pattant a labda, de a bíró nem látta bent a játékszert. 2-1-re nyert a Pécs, és jobb gólkülönbségével az élre állt csoportban.

A baranyai alakulat az idény során immár harmadszor verte az FTC-t, előzőleg ugyancsak a Ligakupában, illetve a bajnokságban kerekedett felül a fővárosi együttesen.

Ligakupa, 5. forduló:
B csoport
Pécsi MFC-Ferencváros2-1 (1-1)
Gólszerző: Pákolicz (3.), Scsepanovics (55.), illetve Lisztes (17.)
 
Kedden játszották:
BFC Siófok-Kaposvári Rákóczi 2-0 (0-0)
 
Az állás: 1. Pécsi MFC 10 pont (10-5), 2. Kaposvári Rákóczi 10 (8-5), 3. BFC Siófok 7, 4. Ferencváros 1