Magyar Kupa

Garami József nem szívesen megy Pécsre

Az MTK szakmai igazgatója bárki ellen szívesebben játszott volna, mint egykori csapata, a PMFC ellen.

Vasárnap este kisorsolták a a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosításait. A PMFC az MTK ellen vívhatja ki a továbbjutást. A találkozó érdekessége, hogy a fővárosiak kispadján a Péccsel szép sikereket elérő Garami József foglal helyett.

„Kaphattunk volna gyengébbet és erősebb ellenfelet is. A Kupa meccs, az mindig kupa meccs. Örülünk neki, hogy Józsi bácsi visszatér Pécsre. Nem szabad elfelejtenünk, hogy az MTK vezeti a tabellát az NB II-ben, ismerjük őket, egy jó kis, fiatal csapatról van szó. Nekünk mindenképpen az a célunk, hogy a négybe kerüljünk, ezért jó kis kupa meccsekre számítunk ellenük is” - mondta Mészáros Ferenc, a pécsi tréner a pmfc.hu-nak.

"A szombati meccs után szóba került a vasárnapi Magyar Kupa sorsolás is a kollégáimmal beszélgetve. Azt mondtam nekik, hogy bárkit húzzunk ki, csak a Pécset ne. Sikerült őket kapni. Nem szívesen megyek erre az összecsapásra, bármelyik NB1-es együttes ellen jobb szívvel játszottam volna, mint a PMFC ellen. Nem szeretek Pécsett ellenfél kispadján szerepelni, ha lehetne, akkor kicserélném bármelyik másik csapatra. A mérkőzéseken aztán mi lesz, az majd kiderül a pályán. Láttam a csapatot már többször játszani, nagyszerűen futballoznak, és jó erőt képviselnek, Feri jól összerakta őket . Természetesen a Pécs az összecsapás esélyese, de mindent meg fogunk mi is tenni a továbbjutásért" - fogalmazott a visszatérő Garami József.