Szponzoráció

Afrika értelmezései: Futball, Művészet és Dizájn

A Puma a globális sport márka egy inspiráló, kortárs együttműködés keretében útjára indította a 'Puma 10' partnercsapata részére készített futball felszereléseket, amelyek az Afrikai Nemzetek Kupáján fognak debütálni.

A Puma a globális sport-lifestyle márka egy inspiráló, kortárs együttműködés keretében útjára indította a Puma 10 partnercsapata részére készített futball felszereléseket, amelyek az Afrikai Nemzetek Kupáján fognak debütálni. Mindegyik szerelést egy, a Kreatív Afrikai Hálózatba (Creative African Network - CAN) tartozó elismert művészek készítettek. Ez a Puma platformja, amely összekapcsolja és promótálja az afrikai művészeket mind Afrikában, mind pedig a kontinensen kívül. Erre az egyedülálló kezdeményezésre egy kiállítás fogja feltenni a koronát, amelyet egy hónapon keresztül lehet majd a londoni Design Museum-ban megtekinteni, és ami felvonultatja a művészek dizájn ötleteit.
A Pumának valóban komoly tradíciója van az afrikai futball világában, minden évben valami újat és különöset hoz a futballéletbe.

Az új afrikai dresszek bemutatójára a minap került sor Londonban
A Puma szponzori partnerségre lépett egy sor afrikai nemzeti válogatottal, többek között Kamerunnal, Ghánával, Elefántcsontparttal, Algériával, Namíbiával, Szenegállal, Togóval, Gabonnal, Burkina Fasoval és legújabb partnerként üdvözölheti Dél-Afrikát, amely 2011 júniusában szerződött le a sport lifestyle márkával. A technikai szereléseket úgy tervezték, hogy segítségükkel a játékosok maximális teljesítményt tudjanak leadni a pályán. A mez illeszkedik a testhez, hogy az ellenfél ne tudja rángatni, ugyanakkor kiemeli a játékos testi adottságait, ezáltal lehetővé teszi számukra, hogy kihangsúlyozzák jelenlétüket a pályán. A szövetben a Puma U.S.P Moisture Management technológiáját alkalmazták, amely a teljesítményt fokozza azáltal, hogy az izzadtságot elvezeti a testtől, így a levegő áramlását segítik és a test mindig a megfelelő hőmérsékleten tud maradni. Samuel Eto'o - Kamerun


Yaya Touré - Elefántcsontpart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terence Parris, a csapatsport marketingosztály vezetője hozzátette: “Az afrikai futball továbbra is nagyon fontos szerepet játszik globális sport-marketing stratégiánkban. Az elmúlt évtized alatt folyamatosan építettük ki kapcsolatainkat Afrikával, lentről jövő kezdeményezésekbe, a játékosok közötti kapcsolatokat erősítő projektekbe és az afrikai föderációs partneri projektekbe fektetve. Az afrikai futball elhivatottsága és szenvedélye tökéletesen kiegészíti márkánk elkötelezettségét, és különlegesen szerencsés helyzetben érezzük magunkat, hogy olyan kontinenssel dolgozhatunk együtt, amelynek ilyen gazdag kultúrája és öröksége van. Ezek a futballszerelések megtestesítik mindazt, amit a márkánk értékének tartunk.”

A londoni Design Museum-ban történt megnyitó összehozta a futballhírességeket és a CAN művészeit a Puma 10 szponzorált csapatából, mint például a kameruni Samuel Eto’o-t, a ghánai John Mensah-t és az elefántcsontparti Yaya Touré-t. A közelgő 2012-es Afrikai Nemzetek Kupája az az esemény, amely a tökéletes helyszín a márka számára, hogy bemutassa új kollekcióját.

A Puma együttműködött a londoni Design Museum-al, hogy egy hónapig tartó kiállítást indítsanak, amelynek címe: ‘Afrika értelmezései: Futball, Művészet és Dizájn’ ezzel szeretnék ünnepelni a PUMA új futballszereléseit, amelyeket a márka az általa támogatott 10 afrikai nemzeti válogatott számára készített.