Diósgyőr

Egyszerűen nincs időnk örülni - Benczés Miklós

A DVTK vezetőedzője szerint azon kell dolgozni, hogy a csapatról kialakított pozitív kép maradjon meg a szurkolókban.

Benczés elégedett - Fotó: mon.hu

Diósgyőri VTK 3-2-re győzött a Vasas-Híd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján. Benczés Miklós, a vendégek szakvezetője a drukkerek miatt is különösen örül a hétvégi sikernek.

"A győzelem mellett azért örülök különösen az első idegenbeli bajnoki sikernek, mert eddig is rengeteg szurkoló kísért el idegenbeli mérkőzéseinkre és ezzel tartani tudjuk a drukkerekben a lelket, hogy érdemes útra kelni, mert mindenhol győzelemre esélyes a DVTK."

Az újonc Diósgyőr a győzelmével a dobogón végzett az őszi szezonban, ünnepelni azonban nincs idő.

"Természetesen nagyon örülök a dobogós helyezésnek, de csak papíron van vége az őszi bajnokságnak, hat komoly mérkőzés még hátravan az őszből. Egyszerűen nincs időnk örülni, mert kemény lesz a zalaegerszegi és az FTC elleni bajnoki, a két Ligakupa mérkőzés, ahol akkor tudunk továbbjutni a csoportunkból, ha a Mezőkövesd és a DVSC elleni is eredményesen játszunk; nem is beszélve a Győr elleni Magya Kupa párharcról. Ehelyett azon kell dolgozni, hogy a csapatról kialakított pozitív kép maradjon meg a szurkolókban az előbb említett hat mérkőzést követően is" - tette hozzá Benczés.