NB I

Egy egyéni hiba miatt csúszott ki a kezünkből a győzelem - Mészáros Ferenc

A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az újonc Péccsel az NB I 15. fordulójának szombati mérkőzésén.

A Pécs a 36. percben egy kontrából vezetést szerzett, a Honvéd sokáig nem tudott mit kezdeni az újonc játékával, Mészáros Ferenc együttese már zsebben érezhette az egy pontot, de a sokadik helyzet egyenlítést hozott a kispestieknek a második félidő hosszabbításában. A két szakvezető mérkőzés utáni nyilatkozatát a pmfc.hu idézte.

Mészáros Ferenc (PMFC): „Taktikailag végig fegyelmezetten játszottunk. Bajzát révén sikerült megszereznünk a vezetést. A meccs utolsó másodperceiben egy egyéni hibát követően egy sajnálatos gólt kaptunk, így kicsúszott a győzelem a kezünkből.”

Supka Attila (Honvéd): „Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl a szervezetten védekező pécsiek ellen. A második 45 percben is többet birtokoltuk a labdát, néha percekig az ellenfél térfelén pattogott a labda. A remek napot kifogó Dibusz kapus sok bravúrt bemutatva akadályozta meg a kispestiek győzelmét, a meccs végén már az egy pontnak is örülnünk kellett. A meccs pozitívuma , hogy nem adtuk fel és az utolsó-utáni másodpercben sikerült egyenlíteni, a negatívuma pedig a sok kihagyott helyzet."