NB I

Németh Krisztián nem lesz az Újpesté, többen távozhatnak a csapattól

Dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató kijelentette, hogy télen az Újpest FC csapata minőségi játékosokat szeretne igazolni.

Bartha Csaba még nem tudja, marad-e - Fotó: AFP

Az Újpest jelenlegi helyzetéről a csapat ügyvezető igazgatója, dr. Bartha Csaba beszélt a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

„Nem az a terv, hogy a szabadon igazolható játékosokat próbáljuk megszerezni - mondta az igazolásokkal kapcsolatban a klubvezető. - Én is hallottam, hogy a szurkolók Németh Krisztiánt nagyon szívesen az Újpest soraiban látnák, erre nincsen reális esély. Mivel ő lenyilatkozta, hogy külföldön szeretné folytatni a pályafutását. Amennyiben a vezetőedző és a vezetés úgy ítéli meg, hogy erősítésre van szükség, olyan játékosokat kell szerződtetni, akik minőségi igazolásokat jelentenek, nem tucatjátékosokat. Jelen pillanatban az Újpestnek több mint 40 játékosa van alkalmazásban, ezt az Újpest FC költségvetése nem bírja el, ezért racionalizálni kell a helyzetet."

Bartha Csaba azt is kifejtette, hogy még nem tudja, marad-e a klubnál, ezt még decemberben a tulajdonosnak kell eldöntenie.