NB I

Átlövésből vagy szabadrúgásból bontaná meg a szombathelyi védelmet a DVSC

Kulcsár Tamás úgy véli, többet kell nyújtaniuk mint amit az elmúlt két fordulóban, csak így vihetik el a három pontot a Haladástól.

Kulcsár Tamás szerint több kell - Fotó: haon.hu

Szombaton a Haladás otthonában lép pályára a DVSC-TEVA csapata a hivatalos őszi szezon utolsó fordulójában. Kulcsár Tamás, a debreceniek támadója szerint nehéz találkozó vár rájuk, de ez minden első osztályú meccsre igaz.
 
"Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Haladás otthonában, de jelen pillanatban egy meccs sem az az NB I-ben - mondta a bajnokságban öt gólnál járó Kulcsár Tamás. - Mindent megteszünk azonban annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Mi is érezzük, hogy egy kicsit többet kell hozzá tennünk ahhoz, mint amit az elmúlt két meccsen nyújtottunk. Sajnos így alakult, de megyünk tovább és igyekszünk javítani. A szombathelyieknek eddig nem sok meccsüket láttam, de azt tudom, nagyon masszívak, és bizonyára hazai pályán mindent megtesznek majd, hogy elrontsák a napunkat, illetve megszakítsák a veretlenségi sorozatunkat."
 
Kulcsár Tamás úgy véli, átlövésből vagy szabadrúgásból meg lehet bontani a védekezést.
 
"Én is azt érzem, hogy az ellenfelek próbálják lezárni a területeket, emiatt nehezebb támadásokat vezetni, helyzeteket kialakítani. Ilyenkor kellenek az olyan típusú játékosok, akik átlövésből vagy szabadrúgásból megbontják a masszív védekezést. Szerencsére vannak a csapatunkban ilyen labdarúgók."