Karrier

A Napoli edzőjének nem kellenek kész bajnokok Trezeguet ügynöke szerint

A nyári átigazolási szezonban volt arra esély, hogy a világ- és Európa-bajnok francia csatár, David Trezeguet a spanyol Hérculestől a Napolihoz igazoljon, ez azonban nem történt meg, a támadó ügynöke szerint azért, mert Walter Mazzarri, a nápolyiak vezetőedzője csak a saját neveltjeiben bízik.

David Trezeguet köszönti a közönséget a Juventus egyik Serie A-s mérkőzésén

Antonio Caliendo egy nápolyi rádiónak nyilatkozott arról, hogy Trezeguet miért kötött ki az emirátusokbeli Baniyas SC-nél a nyári átigazolási szezon végén, és miért nem lett a jóval komolyabb sportszakmai lehetőségeket ígérő Napoli játékosa.

"David a nemzetközi kupákban és a francia válogatottban szerzett tapasztalatának köszönhetően rengeteget hozzá tudott volna tenni a nápolyi csapat játékához. Úgy tudom, a szurkolók is örültek volna, ha szerződtetik. Mazzarri edző azonban úgy érezte, hogy megvannak a saját korlátai. Néha valóban nehéz más környezetből érkezett játékosokat kezelni. Cavani és Lavezzi a Napoliban nőttek fel igazán, elfogadják az edző minden utasítását, de egy kész bajnokkal ezt nem biztos, hogy meg lehet csinálni" - mondta a menedzser.

Már csak az a kérdés, hogy ezzel melyik felet akarta megbántani, vagy épp megvédeni...