Bajnokok Ligája

Tőzsér fantasztikus játékos - Villas-Boas

Kevin De Bruyne mellett Tőzsér Dánielt méltatta a Genk futballistái közül André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere a két csapat kedd esti mérkőzése után. A Bajnokok Ligája E-csoportjában a belga bajnok a két héttel ezelőtti londoni kiütés (0-5) után hazai pályán bravúros döntetlent ért el a Kékek ellen.

Tőzsér Dánielt méltatta Andre Villas-Boas, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden a Genk elleni, 1-1-re végződött Bajnokok Ligája-mérkőzést követően

"Tőzsér fantasztikus játékos a középpályán, remekül szervezte a játékot. De Bruyne is nagy meccset játszott, sokat fejlődött a Genk az előző, Stamford Bridge-en játszott összecsapás óta. A Bruges elleni eredmény (5-4) sokkal motiváltabbá tette ellenfelünket" - mondta a mérkőzés után André Villas-Boas.

A fiatal szakember szerint csapatából ezúttal hiányzott a "gyilkos ösztön", ezért nem tudták legyőzni a Genket. "Tulajdonképpen ez nem számít rossz eredménynek idegenben, de arra számítottunk, hogy nyerni fogunk. Azt nem mondanám, hogy kiengedtük a kezünkből az irányítást, az első félidőben rendkívül szervezetten játszottunk, de a másodikban túlságosan hatott ránk a stadionban uralkodó hangulat, ami hajtotta előre ellenfelünket."

"Volt elég lehetőségünk a gólszerzésre, van mit javítanunk ezek hatékonyságán. Lőhettünk tizenegyest, és többször is egy az egyben mehettünk kapura, de nem összpontosítottunk kellőképpen - tette hozzá a 34 éves menedzser, majd arra is kitért, miért a védő David Luiz állt a büntető mögé. - David és Nicolas Anelka jöhetett szóba. Mindig két játékos van kijelölve a büntetőrúgásra. A pályán Nico és David között kellett választani, aztán a kapus kivédte a tizenegyest."

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló
E-csoport
Genk (belga)-Chelsea (angol) 1-1 (0-1)
Gólszerző: Vossen (61.), illetve Ramires (26.)