Bajnokok Ligája

Gomez-tripla, Ronaldo-szabadrúgás, Rodrigo-bomba - minden gól együtt

21 gól született a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójának szerdai játéknapján játszott nyolc mérkőzésen. A Bayern-Napoli meccsen Gomez mesterhármast szerzett, Cristiano remek szabadrúgás-gólt lőtt, ahogy a Benficában játszó Rodrigo bombáját és az Ajax négyesét is érdemes megnézni.

A spanyol éllovas Real Madrid szerda este története során először nyert Bajnokok Ligája-mérkőzést az Olympique Lyon stadionjában; 2-0-s sikerével José Mourinho együttese két fordulóval a csoportküzdelmek vége előtt biztosította helyét a nyolcaddöntőben.

A D csoport másik mérkőzésén az Ajax magabiztosan győzte le a Dinamo Zagrebet.

Az A jelű négyesben rendkívül izgalmas mérkőzést játszott egymással a Bayern München és a Napoli: a németek Mario Gomez mesterhármasával már 3-0-ra vezettek - az első találat a müncheniek 250. BL-gólja volt, ezzel a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester United után a negyedik csapat, amely elérte ezt a számot -, ezt követően azonban egy gólra feljött a Napoli, de csak izgalmassá tudta tenni az utolsó pillanatokat.

A B kvartettben az Internazionale nyert a Lille ellen, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

A C csoportban a Benficának "csupán" győznie kellett volna a továbbjutáshoz, de nem tudott felülkerekedni a Baselen, míg a Manchester United legyűrte az Otelul Galatit.

Bayern München-Napoli 3-2

Villarreal-Manchester City 0-3

Trabzonspor-CSZKA Moszkva 0-0


Inter-Lille 2-1

Manchester United-Otelul Galati 2-0

Benfica-Basel 1-1

Lyon-Real Madrid 0-2

Ajax-Dinamo Zagreb 4-0