Karrier

Ha Tévez bocsánatot kér, visszatérhet a Manchester Citybe

A balhés argentin menedzsere elmondta, Tévez azért nem tud máshova szerződni, mert nem bírják fizetni heti 200 ezer fontos fizetését.

Téveznek bocsánatot kell kérnie - Fotó: AFP

„Minden Carloson múlik - kezdte Mancini. - Ha bocsánatot kér a csapattól és tőlem, minden olyan lehet, mint azelőtt volt. Ha ez nem történik meg, meglátjuk mit tudunk kezdeni vele januárban. Attól tartok, hogy rossz tanácsokat kapott, nem örülök, hogy így történtek a dolgok, én lennék az első, aki megbocsát neki.”

Megszólalt az ügyben Kia Joorabchian, Tévez menedzsere is, aki szerint ügyfele szeretne Angliában maradni.

„Már itt él a családja is, beilleszkedtek és jól érzik magukat. Bármelyik csapat jól járna vele, ha kölcsön venné, de nem sokan vannak, akik ki tudnák fizetni heti 200 ezer fontos fizetését.”

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését.Carlos Tévez csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhet.