Magyar foci

Utalt a Fradi, elkerülheti a felszámolási eljárást

Elutalta a Ferencváros a másodosztályban szereplő Kozármisleny bankszámlájára Mester Tamás vételárának megállapodás szerinti első részletét, így elkerülheti az MLSZ felszámolási eljárását.

"A napi sajtóban megjelent, hogy a Kozármisleny felszámolási eljárást kezdeményezett a Ferencváros ellen, amely információnak van alapja, hiszen a fővárosi zöld fehérek, valóban sokáig nem fizették ki a Mester Tamás vételárát. A fiatal kapus még 2010 nyarán igazolt a Fradiba, tehát nem mai ügyről van szó.
A Fradi vezetői több, mint fél éven keresztül folyamatosan ígérték, hogy rövidesen utalják a pénzt, azonban erre nem került sor, ezért a szokásos formula szerint a sportszervezet jelezte az MLSZ-nél az esetet illetve a gazdasági életben bevett szokás szerint felszámolási eljárást indított a Fradi ellen.
A sors fintora, hogy a különböző helyi illetve országos médiumok ma hozták nyilvánosságra az esetet, miközben a Ferencváros épp tegnap elutalta a megállapodás szerinti első részletet, amely meg is érkezett a sportszervezet bankszámlájára. Reméljük ez a lépés elősegíti az ügy mihamarabbi teljes lezárását." - olvasható a kozarmislenyse.hu-n a baranyai  egyesület közleménye.