Debrecen

Danilo és Torghelle is jó, de győzelmet várok - Kondás Elemér

Vasárnap újabb rangadót rendeznek Debrecenben, ahová ezúttal a forduló előtt a harmadik helyen álló Budapest Honvéd együttese látogat.

Kondás győzelmet vár csapatától

A Loki hazai környezetben több, mint impozáns mérleggel rendelkezik, az eddig lejátszott hét mérkőzését egyaránt megnyerte. Kondás Elemér alakulata nem csak amiatt számít a találkozó esélyesének, a két csapat között jelenleg 10 pont a különbség,  a hajdúságiak trénere éppen ezért győzelmet vár fiaitól.

"Sok meccsét láttam a Honvédnak, egységes csapat, gyors játékosok alkotják a keretet, főleg olyanok, akik nagyon jók az előre játékban – fogalmazott Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. - Az egész csapatra figyelni kell, de ott van náluk egy Danilo, aki nem véletlenül van a góllövőlista élén, vagy Torghelle, aki válogatott labdarúgó, évekig külföldön légióskodott, most tért vissza. Supka Attilát ismerve biztos, hogy egy szervezett és jól felkészített gárda érkezik az Oláh Gábor utcai stadionba. Annak ellenére, hogy jó csapatnak tartjuk a Kispestet, győzelmet várok magunktól, hazai pályán szeretnénk begyűjteni a három pontot. Szerencsére a régebb óta sérültek kivételével mindenki harcra készen várja a vasárnapi találkozót"