Videoton

150 millióba kerülne Sousa menesztése - sajtóhír

A Bors írása szerint a Videoton vezetőedzőjének évi 64 millió forint a fizetése, és mivel 2013 nyaráig élő szerződése van Fehérváron, mintegy 150 millió forintba kerülne a tulajdonosnak a kirúgása.

Információk szerint a Videoton vezetőedzőjének évi 64 millió forint a fizetése, szerződésbontás esetén mintegy 150 millió forintba kerülne a kirúgása.

A címvédő Videoton 13 forduló alatt 20 pontot gyűjtögetett össze, elmúlt két mérkőzését elvesztette. A csapat jelenleg 6. az NB I-ben, de ami még nagyobb probléma, 13 egység a hátránya az éllovas Debrecennel szemben, így ismét felerősödtek azok a hangok, amelyek a portugál tréner távozását követelik.

A jelek szerint Garancsi István tulajdonos ragaszkodik edzőjéhez és a kiűzött hároméves koncepcióhoz. Ennek a napilap beszámolója szerint anyagi okai is vannak, mivel mintegy 150 millió (!) forint járna Paulo Sousának idő előtti menesztése esetén.

Az újság arról is ír, hogy a hetekkel ezelőtt távozott Maurer Ferenc helyére a Hír TV-től érkezik az új  sajtófőnök a Sóstói Stadionba.