NB I

Véber Györgyöt menesztették a Pápa kispadjáról

A Lombard Pápa hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a vezetés a trénerrel. Az utódot várhatóan a napokban megnevezik.

Véber Györgyöt meneszették - Fotó: boon.hu

A mai napon a Lombard Pápa Termál FC közös megegyezéssel szerződést bontott Véber Györggyel. A 42 éves szakember 2009 január óta irányította a pápaiakat. Munkája már az első fél szezon alatt beérett, a csapat 10 pontos hátrányát ledolgozva, 14 győzelemmel, 1 döntetlennel és 0 vereséggel kiharcolta a feljutást az NB I-be.

A következő két évben egyaránt jellemezték sikerek és kudarcok a csapat szereplését, de végül mindkét évben sikerült megtartani az NB1-es tagságot. A 2011/12-es szezonban bár jól indult a csapat, az utóbbi 9 fordulóban, a megszerezhető 27 pontból, csupán 5 pontot szerzett a csapat.

A vezetőség úgy döntött, hogy a csapatnak változás kell és ez a változás a vezetőedző személyében történik. A klub hivatalos oldalán további sok sikert kívánt Véber Györgynek és köszöni azt a munkát, amit az előző három évben végzett a Lombardnál.

Az új vezetőedző a napokban kerül megnevezésre, ideiglenesen csapat pályaedzője Kovács László tölti be a posztot