NB I

Gratulálok a Kecskemétnek, simán és megérdemelten nyert - Véber György

A Kecskemét hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Pápa felett a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén. A találkozó után Véber György, a LOmbard trénere higgadtan értékelt, kollégája, Tomiszlav Szivics a csapat egységét emelte ki.

"Most többen megbuktak azon a vizsgán, amit a futball iránti alázat és hozzáállás jelent. Értetlenül állok néhány játékos hozzáállása előtt. Elnézést, hogy ezt kell mondanom, de a hazai balhátvéd fenékkel vette le a labdát, és a mi játékosaink ezt tétlenül szemlélték. Ez mindent elmond erről a mérkőzésről. Gratulálok a Kecskemétnek, simán és megérdemelten nyertek" - értékelt meglepően higgadtan Véber György a mérkőzés után a Sport TV riporterének.

"Nagy gödörben vagyunk, de szerdán létkérdés a továbbjutás a Magyar Kupából - tette hozzá az edző, majd a motiválatlanul játszó szerb csatárát firtató kérdésre így felelt: Sajnos Maricson már délelőtt is látszott, hogy neki nyűg ez a mai nap, hibáztam, hogy eddig a pályán hagytam őt."

A győztes KTE trénere, Tomiszlav Szivics a csapategységet hangsúlyozta: "Nagyon örülök az eredménynek,  jól játszottunk, gratulálok a fiúknak. Sok jó játékosom, van, amiből jó csapatot lehet kiállítani. Nekem az a filozófiám, hogy én csapatban hiszek, nem egy játékosban. Ma csapat voltunk, tiszta szívből gratulálok a futballistáimnak."