Spanyol foci

Az Audi egy-egy új autóval kedveskedett a Real Madrid játékosainak

Az Audi német autógyártó cég egy-egy új kocsival lepte meg a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosait. Az Audi 2003 júliusa óta támogatja a világ egyik legsikeresebb futballklubját.

Az Audi egy házi gokartbajnokságot rendezett a játékosoknak Az autókat csütörtökön vették át a futballisták a madridi Carlos Sainz Centerben. Az szponzoreseményt egy házi gokartbajnoksággal kötötték egybe a szervezők, itt először egy "selejtezőben" mérték össze erejüket a futballisták, a "döntőbe" Granero, Marcelo, Benzema, Arbeloa, Callejón, Sergio Ramos, Di María, Pepe, Adán és Özil jutott.

Granero nyerte a gokartversenyt A leggyorsabb Esteban Granero volt, a "dobogóra" még Karim Benzema és Sergio Ramos állhatott fel. A blancók egyik legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo az aszfalton nagyon lassú volt, amit óvatosságával indokolt? "Elég gyengén szerepeltem ma, kicsit féltem, nehogy megsérüljek. Persze, jó móka volt, de inkább óvatos voltam, a lényeg pedig az volt, hogy itt voltunk, nem az, hogy ki győzött."

A játékosok ezután átvették az autókat. "Az Audi még terjeszkedik Spanyolországban, fantasztikus autóik vannak, én személyesen nagyon kedvelem őket. Jól érezzük magunkat itt, és alig várom, hogy átvehessem végre a gyönyörű kocsimat" - mondta Ronaldo.

Ronaldo nagyon örült az új járgánynakAz "ünnepségen" részt vett Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke, Ludger Fretzen, a Volkswagen Audi spanyolországi vezetője, Manuel Caballero, az Audi spanyolországi igazgatója és Francisco Garcia Sanz, a Volkswagen értékesítési alelnöke is.

"Az Audi Európa vezető autógyártója, és azon dolgozunk, hogy az egész világra kiterjesszük vezető szerepünket. A Real Madrid is azért küzd, hogy ismét nagy címeket nyerjenek. Párhuzamos úton járunk, és ugyanazzal a módszerrel próbálunk a sportban és az üzleti életben sikereket elérni" - mondta Caballero.