Átigazolás

A Málaga januárban szerződtetné Hulkot

A Málaga együttese spanyol hírek szerint januárban szerződtetné a Porto brazil gólgyárosát.

Hulk kapós lesz az átigazolási piacon
Az arab tulajdonosi kézbe került spanyol alakulat a nyáron több, mint 60 millió eurót költött játékosokra, olyan Európa-szerte ismert labdarúgókkal erősítette meg a keretét, mint Ruud van Nistelrooy, Joaquín, Jérémy Toulalan, Santi Cazorla vagy éppen Joris Mathijsen.

A Manuel Pellegrini irányította csapat bajnoki szereplésén meg is látszik az átalakulás, a Málaga hét fordulót követően a hatodik helyen áll - igaz, a legutóbbi fordulóban csúnya vereségbe szaladt bele a Levante otthonában - mindössze négy ponttal lemaradva a listavezető Barcelonától.

A Cadena Ser információi szerint a kék-fehérek januárban 40 millió eurós ajánlatot tesznek a Portónak a hihetetlen felépítésű brazil Givanildo Vieira de Souzáért, ismertebb nevén Hulkért.

A 25 éves csatár 2008 óta erősíti a portugál sztárcsapatot, ahol átlagban minden második mérkőzésén beveszi az ellenfelek kapuját. Hulk nemrégiben jelentette ki, hogy szívesen kipróbálná magát más együttesekben is, de megnehezítheti a távozását, hogy a Porto 100 millió euróban határozta meg a kivásárlási árát.