Arsenal

Van Persie beszólt Vermaelennek ősrégi autója miatt - fotó

Robin van Persie, az Arsenal csatára szerint itt az ideje, hogy csapattársa, a belga Thomas Vermaelen autót cseréljen, aki egy retro Nissannal közlekedik.

Nissan Figaro, Thomas Vermaelen, az Arsenal belga válogatott védőjének autója
Arsene Wenger, az Arsenal edzője a szezon elejétől kezdve arra panaszkodott, hogy "a fél öltöző" el szerette volna hagyni a csapatot az átigazolási időszakban. Ennek ellenére vannak, akik ragaszkodnak a csapathoz, így a belga védő, Thomas Vermaelen is, aki egy sérülésekkel sújtott évad után újabb 4 évre írt alá az Ágyúsokhoz a szurkolók nagy örömére.

Az átigazolása után Vermalen holland csapattársa, Robin van Persie Twitterén keresztül gratulált a belga válogatott hátvéd szerződéshosszabbításához, azonban oda is szúrt egyet Vermaelennek, élcelődve régimódi kocsiján: "Gratulálok T_Vermaelen05! Itt az ideje hogy megszabadulj a Figaródtól, és vegyél egy rendes autót! Haha!"

A szóban forgó járgány egy 1989-ben bemutatott retróautó a Nissantól, ami tényleg nevetségesnek tűnhet a Premier League focistáinak szuper sportautói mellett. A Figaro valóban nem egy Aston Martin, vagy Bugatti Veyron, de legalább így kevésbé veszik észre a lesifotósok Vermaelent, ahogy London utcáin cirkál. Azért reméljük, nem okozott tartós lelki sérülést van Persie könnyed célzása a belga védőnek.