Gyász

Elbúcsúztatták Schulek Ágostont

A Budahegyvidéki Evangélikus Templomban a család, a sok-sok barát, tisztelő, a sport közössége mély részvéttel búcsúzott el Dr. Schulek Ágostontól, a Magyar Atlétikai Szövetség korábbi elnökétől.

A Budahegyvidéki Evangélikus Templomban a család, a sok-sok barát, tisztelő, a sport közössége mély részvéttel búcsúzott el Dr. Schulek Ágostontól, a Magyar Atlétikai Szövetség korábbi elnökétől.Az életének 68. évében eltávozott nagyszerű pedagógus, a kiváló edző, a Magyar Atlétikai Szövetséget 11 évig elnökként irányító sportvezető, több társadalmi tevékenység önzetlen szervezőjének életútja előtt - a felekezet megrendítő, emlékező, megnyugvást kérő és adó szertartásán tisztelgett a nagyszámú gyászoló.

Schulek Ágoston legidősebb fia, Csaba a család nevében köszönt el az édesapától, majd Gémesi György, Szalma László és Jókai Anna vett búcsút.

A gyászolók – köztük Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány több tagja; Hansjörg Wirz, az Európai Atlétikai Szövetség elnöke; a sport-, a társadalmi-, szellemi élet sok kiválósága; és a barátok, kollégák, sporttársak – egy szál emlékező virággal, virágcsokorral, koszorúval fejezték ki együttérzésüket a családdal.

Forrás: masz.hu