Videoton

A győri meccsen bízom a győzelemben - Tomas Tujvel

Ugyan a Ferencváros-Újpest találkozó elhomályosít minden más mérkőzést, de a hétvégén Győrben is rangadót rendeznek, hiszen a címvédő Videoton látogat a Tisza-partjára.

Tujvel és társai a három pontért utaznak Győrbe
A székesfehérváriak kapusa, Tomas Tulvej emlékezetes találkozón debütált az NB I-ben a Videoton kapujában, hiszen a 2009/2010-es szezon utolsó bajnokiján éppen Győrben állhatott először a piros-kékek rendelkezésére. Ha az eredmények úgy alakultak volna, azon a mérkőzésen akár bajnok is lehetett volna a Videoton, de mivel 1-0-ra alulmaradt a győriekkel szemben, ezért be kellett érnie az ezüstéremmel. A szlovák portás idén alapembere Paulo Sousa csapatának, és saját elmondása szerint nem is gondol másra, csak a győzelemre a rangadón.

"Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap délután. Azonban mi a három bajnoki pontért utazunk Győrbe, nem is gondolunk másra, csak a győzelemre. Bízom benne, hogy ahogy a korábbi győri meccseinkre, ezúttal is sok szurkoló kísér el minket, és a lefújás után együtt ünnepelhetjük a Vidi győzelmét." - nyilatkozta a vidi.hu-nak Tujvel.