Real Madrid

Robin van Persie-vel helyezne nyomást Mourinho a Barcára

A Real Madrid vezetőedzője az Arsenalból elvágyódó holland gólvágót szeretné megszerezni, 30 millió fontot sem sajnálna érte.

Robin van Persie a Real Madridhoz kerülhet - Fotó: AFP

Angol sajtóforrások szerint a Real Madrid 30 milliós ajánlatot kíván tenni Robin van Persie-ért az Arsenalnak. A holland nem gondolkodik azon, hogy meghosszabbítja a szerződését az Ágyúsokkal. Kijelentette: boldog jelenlegi megállapodásával, nem gondolkodik azon, hogy további évekre aláír.

„Boldog vagyok a jelenlegi szerződésemmel, ez jó nekem. Többet nem tudok mondani, nem látok a jövőbe. Még két évig az Arsenal játékosa vagyok 2013-ig, ameddig még bármi megtörténhet” - nyilatkozta korábban a holland támadó.

A 28 éves játékos is úgy nyilatkozott nyáron, hogy szívesen elhagyná Arsene Wenger együttesét, de „utolsó mohikánként” mégis maradt Londonban. Az angol lapok szerint azért lenne szüksége José Mourinhónak a játékosra, hogy egy igazi gólvágóval még nagyobb nyomást helyezhessenek a legnagyobb riválisukra, a Barcelonára.

A holland remek mutatókkal rendelkezik: 67 Premier League-meccsen eddig 45-ször volt eredményes, viszont az Arsenallal eddig trófea nélkül maradt. Mourinho az eddig elmaradt sikereket is garantálná a számára. Azt pedig Cesc Fabregas esetéből is láthattuk, hogy van az a pénz, amelyért Wengerék lemondanak a legjobbjaikról.