Real Madrid

José Mourinhót megint összehozták az Internazionaléval

Bár olasz sajtóhírek szerint Marco Branca felvette a kapcsolatot José Mourinhóval, a Real Madrid trénere cáfolta ezt.

Mourinho egyelőre marad Madridban - Fotó: AFP

Több lapban is megjelent, hogy az Internazionalénál elfogyott Massimo Moratti türelme, és a régi sikerkovácsot, José Mourinhót szeretné leültetni a milánói klub kispadjára. Az Inter elnöke valóban bosszús lehet, mert hiába rúgta ki Gian Piero Gasperinit, a bajnokságban az új edzővel, Claudio Ranierivel is bukdácsol a csapat.

Mourinho azt elismerte, hogy valóban jó kapcsolatot ápol Marco Brancával, a fekete-kékek technikai igazgatójával, de nem kívánja elhagyni a Real Madridot.

„Jól ismerem őt, nagyon jó barátok vagyunk. Remekül együtt tudtunk dolgozni az Internél, szeretem, ahogy a dolgokat intézi. Ő egy profi, de én nem akarok távozni, mert boldog vagyok Madridban. Itt is hasonló profi mentalitású emberekkel dolgozhatok, mint ő. Nem ugyanolyannal, de hasonlókkal. Kifejezetten elégedett vagyok azzal, ami most van"- mondta a királyiak trénere az üggyel kapcsolatban.

José Mourinhót egyébként nem először hozták össze korábbi klubjával, amellyel bajnoki címet, Olasz Kupát és Bajnokok Ligáját is nyert.