Karrier

A Boca Juniors elnöke hazacsábítaná Carlos Tévezt

A Manchester City balhés támadója akár Argentínába is visszatérhet, mivel egykori klubja mindent megtesz a megszerzéséért.

Tévez visszatérhet a Bocába - Fotó: AFP

A Boca Juniors megpróbálja hazacsábítani Carlos Tévezt. Ahogy arról beszámoltunk, az argentin sztár végleg el szeretné hagyni a Manchester Cityt. A hírek szerint az olasz Internazionale mellett több angol élklub is érdeklődött.

Tévez iránt, a City által kért árat azonban nem tudnák, vagy akarják megfizetni. Most azonban felvetődött, hogy régi klubja, a Boca Juniors kedvéért mégis hajlandó lenne kölcsönben futballozni egy másik egyesületben. A támadó leigazolásához egyébként az Argentin Labdarúgó Szövetségtől külön engedélyeket kell beszerezni, de a klub úgy véli, ez a jövő hétre megoldódhat. A Boca elnöke, Jose Beraldi is megszólalt Tévez leigazolása ügyében. „Tudjuk, hogy nehéz ügy lesz, de reméljük sikerülni fog.”

Roberto Mancini is megszólalhatott volna, de a Manchester City olasz menedzsere a Villarreal elleni BL-mérkőzés sajtótájékoztatóján hárította a 28 éves argentinnal kapcsolatos kérdéseket.
Inkább azokról szeretnék beszélni, akik játszani fognak” - jegyezte meg az olasz menedzser.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni.