Forma-1

Vettel olyan volt, mint egy hollywoodi sztár - sajtószemle

  • MTI

A nemzetközi sajtó elsősorban a Forma-1 történetének legfiatalabb kétszeres világbajnoka, Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótájának teljesítménye előtt tisztelgett a vasárnapi Dél-koreai Nagydíj másnapján.

Sebastian Vettel, a Red Bull Renault versenyzője néz a Dél-Koreai Nagydíj után 2011 októberében

Anglia Daily Telegraph: "Vettel egy újabb győzelemmel erősítette meg világbajnoki címvédését."

 

Olaszország Corriere della Sera: "A Forma-1 újra a becsületességről és a második világbajnoki címét teljesen megérdemelten megnyert Vettelről szól."

Corriere dello Sport: "A Red Bull számára Vettel az aranybánya."

La Repubblica: "Vettel a teljes konkurenciát eltakarította az útból. Úgy ünnepelte a sikert, ahogy korábban csak Schumachernek sikerült."

Németország Bild: "Vettelnél hidegvérűbb pilóta nincs a mezőnyben. Hanyag módon gyűjtötte be idei 10. futamgyőzelmét. Olyannak tűnt, mint egy hollywoodi sztár."

Süddeutsche Zeitung: "Kommentár nélkül. Sebastian Vettel Dél-Koreában is összeszedett, koncentrált versenyzéssel nyert, csapata pedig a konstruktőrök között lett világbajnok."

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Sebastian Vettel Dél-Koreában másodvirágzását élte: győzött, megfutotta a leggyorsabb kört és csapata, a Red Bull megnyerte a konstruktőrök világbajnoki címét."