Inter

Ranieri szerint most csendben kell maradniuk

Bár korán vezetést szerzett, végül vereséget szenvedett Cataniában az Internazionale a Serie A hetedik fordulójának nyitómérkőzésén.

Ranieri szerint jogos volt a büntető - Fotó: AFP

Az Internazionale szeptember 22-én kinevezett vezetőedzője, Claudio Ranieri szerint szerénynek kell maradniuk a vereség után.

„Szükségünk lett volna arra, hogy pontokat gyűjtsünk, úgy éreztem, ez sikerülhet is, de a második félidőben két ellentámadásból gólt kaptunk, így elszalasztottuk az esélyt. Nem maradtunk olyan egységesek, mint az első félidőben, de most csöndben kell lennünk és folytatni a kemény munkát. Reagálnunk kell erre, és vissza kell jutnunk a csúcsra.”

A meccset egy büntető döntötte el, Castellazzi csak szabálytalanul tudta megállítani a két rosszul helyezkedő vendégvédő közül kilépő Bergessiót, amiért sárgát kapott, a hazaiak pedig tizenegyest lőhettek.

„Megadható volt a tizenegyes, nehéz volt a játékvezető számára meglátni, hogy hozzáért-e a kapus Gonzalo Bergessióhoz, mielőtt elesett. Amennyire láttam, jól döntött a bíró” - mondta sportszerűen a Roma korábbi mestere.