Premier League

Erőlködés nélkül győzte le a Chelsea az Evertont

Hiába született négy gól, nem volt túl eseménydús a Chelsea-Everton mérkőzés a Premier League nyolcadik fordulójában. A Kékek akadozó játékkal is könnyen vették be háromszor Howard kapuját, így sima győzelmet arattak.

John Terry örül góljának a Chelsea-Everton mérkőzésen a Premier League-ben a Stamford Bridge-dzsen 2011 októberében

Az első félórában az Everton alakított ki inkább helyzeteket a Stamford Bridge-dzsen. Sahának, Cahillnek és Fellaininek is volt lehetősége. Az első gólt azonban a Chelsea szerezte meg, a 31. percben Ashley Cole beadására érkezett Sturridge remekül. (1-0)

A következő lehetőségecske Mata előtt adódott, a kapuba pedig John Terry talált még az első félidőben, Lampard szabadrúgása után. (2-0)

A második játékrész elejét is megpróbálta megnyomni a liverpooli együttes, de ezúttal is eredménytelenek maradtak, Ramires pedig már a Kékek harmadik gólját lőtte a 62. percben. (3-0)

A vendégek némiképp váratlanul szépítettek a frissen beállt Velliosz révén a 81. percben (3-1), de arra, hogy izgalmassá tegyék a végjátékot, nem volt esélyük. A Chelsea sima győzelmet aratott, és három pontra zárkózott a listavezető Manchester City mögé a tabella harmadik helyére.

Premier League
8. forduló
Chelsea-Everton 3-1 (2-0)
gólszerzők: Sturridge (31.), Terry (45+1.), Ramires (62.), illetve Velliosz (81.)