DVSC-TEVA

A sérüléséből felépült Ferenczi a kezdőcsapatba vágyik

A 20 éves debreceni nevelésű játékos minél előbb szeretné visszanyerni a formáját, hogy a DVSC kezdőcsapatában számítson rá Kondás Elemér vezetőedző.

Ferenczi János a kezdőbe vágyik - Fotó:haon.hu

A DVSC fiatal játékosa, Ferenczi János volt tegnap a DTV Csak a Loki! magazinjának vendége. A 20 éves középpályás beszélt többek között a sérüléséről, amelyből nemrég épült fel.

"Szerencsére túl vagyok rajta, nem érzek már semmi fájdalmat. Az a célom, hogy minél hamarabb visszanyerjem a formámat, és úgy érzem, jó úton haladok, hiszen a múlt héten két meccs alatt három gólt rúgtam, ami nekem önbizalmat ad" - mondta a tehetséges futballista.

A középpályás posztján több remek játékos is szerepel a Lokiban, így feltehetően nagy konkurenciaharc várható a csapatba kerülésért.

"Szeretnék a keretbe bekerülni, először nyilván csereként, de rövid távú célom, hogy állandó kezdő legyek. Jól esik a szeretet, amit a szurkolóktól kapok. Amikor sérülésem után pályára léptem, megtapsoltak. Ez annak is betudható, hogy saját nevelés vagyok, végigjártam a ranglétrát, úgy kerültem az első csapathoz. Nagy kitartás kell és áldozatokat kell hozni ahhoz, hogy ideáig eljusson egy játékos" - magyarázta Ferenczi.