Karrier

Eto'o télen visszatérne az Interhez

  • MTI

Samuel Eto'o az orosz bajnokság téli szünetében szívesen visszatérne kölcsönjátékosként korábbi együtteséhez, az olasz labdarúgó-bajnokságban egyelőre gyengélkedő Internazionaléhoz.

Kérdés, hogy az Anzsinál mit szólnak Eto'o ötletéhez A kameruni csatár augusztusban szerződött Milánóból 27 millió euróért a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskalához, távozása óta pedig az Inter csak szenved.

Helyi tudósítások szerint a támadó januárban és februárban futballozna újra a kék-feketék színeiben, mely időszak alatt kilenc bajnokin és - a csoportból való továbbjutás esetén - egy Bajnokok Ligája-találkozón lépne pályára. Többek között az AC Milan és az AS Roma elleni rangadókon is bevethető lenne.

Az Interrel több bajnoki cím mellett 2010-ben BL-t is nyerő futballista visszatérését Massimo Moratti klubelnök sem zárta ki, de ahhoz az Anzsinak is hozzá kell járulnia.

Eto'o, akit a hét elején Milánóban láttak Ferrarijában ülve, a legutóbbi szezonban 37 gólt szerzett, s ezzel az Inter házi gólkirálya volt. Az Anzsitól idényenként 20 millió eurós fizetést kap.