Karrier

A fogadóirodák szerint Neymar a Realé lesz

A brazilok ügyeletes sztárjával kapcsolatban szinte naponta jelennek meg újabb és újabb, a távozásáról szóló pletykák, a fogadóirodák szerint azonban a Real Madrid lesz a befutó.

A brazil szappanopera főszereplője: Neymar Továbbra sem "száll le" a nemzetközi sajtó a Santos 19 éves szupertehetségéről, Neymarról. Ugyan maga a játékos már többször elmondta, hogy nem szeretne a közeljövőben távozni a Santostól, sajtóhírek szerint ez több, mint valószínű, hogy mégis bekövetkezik - akár még idén télen. A legesélyesebb befutó a Real Madrid lehet, ahol állítólag néhány héttel ezelőtt már orvosi vizsgálaton is járt a tarajos frizurájú támadó. A királyiak mellett legtöbbször a Barcelona és az Anzsi Mahacskala neve merül fel, mint lehetséges vevő, de a brazilok nem kívánnak foglalkozni ezekkel a pletykákkal.

"Már legalább 30-szor eladtak" - mondta Neymar újságíróknak nemrégiben, majd hozzátette. "Ezekben nincs semmi igazság, a Santosé vagyok. Az újságok minden nap eladnak valakinek, de továbbra is azt tudom mondani, hogy maradok" - nyilatkozta a Costa Rica ellen győztes gólt szerző csatár.

A fiatal csatár kijelentései ellenére már a fogadóirodák érdeklődését is felkeltette az ügy, a Sportingbet  például alig fizet valamit, ha Neymar a Real Madridhoz kerülne. Valamivel többet nyerhet az, aki a Barcelonát teszi "befutóra", de a Chelsea, a Manchester City és az Anzsi is szépen hozna a konyhára, hogy a Juventusról már ne is beszéljünk...

Neymar következő klubja
A sportingbet oddsai
Real Madrid 1.40
Barcelona 5.50
Chelsea 10.00
Manchester City 13.00
Anzsi 13.00
Juventus 26.00