Debrecen

Mészáros Norbert játszhat a Győr elleni derbin

Az NB I 12. fordulójának  - és talán az őszi idénynek - csúcsrangadóját a listavezető Debrecen és a második helyezett Győr vívja egymással szombaton délután a hajdúsági megyeszékhelyen. A Loki rutinos védője, Mészáros Norbert néhány napig külön készült a csapattól, de a derbire a szakmai stáb rendelkezésére állhat.

Mészáros a Kolozsvár elleni edzőmeccsen sérült meg, a hét első két napján külön készült a társaitól, de a jelek szerint a Győr elleni rangadóra rendben lesz.
 
"Szerencsére nem volt komoly a baj, izomfáradtsággal küszködtem, és a Kolozsvár elleni edzőmeccsen elkezdtem érezni a lábam, amit jeleztem, ezért a biztonság kedvéért a második félidőre már nem mentem ki. Szerintem a Győr elleni rangadóra rendben leszek – fogalmazott Mészáros Norbert a dvsc-.hu-n, majd a mérkőzésről is beszélt. – Jó hangulatot, sok nézőt és nehéz meccset várok. Az ETO erős csapat, jól igazolt nyáron. Nagyon masszívak, minden mérkőzésen a védekezésre fektetik a hangsúlyt, a ZTE és a Kecskemét elleni bajnokijukat leszámítva amikor nyertek, egy-két gólos különbségű sikert arattak. Nekünk elsősorban a kontráikra kell majd nagyon figyelnünk."