Átigazolás

Mégis vinné Tévezt a Corinthians

A nyáron sikertelenül próbálta megszerezni a Corinthians a Manchester City támadóját. Carlos Tévezre a Bayern München elleni BL-mérkőzésen történtek óta nem tart igényt az angol klub, a brazil egyesület újfent leigazolná a játékost, de jóval kevesebb összeget szánna rá a nyári ajánlatnál.

Tévez 2004 és 2006 között már játszott a Corinthiansban

A nyáron 40 millió fontért vitte volna a Corinthians Tévezt, de a City nem engedte. Azóta sok minden változott, "Carlitos" pályafutása lezárult a Citynél, a klub mielőbb túladna rajta, a történtekhez mérten a lehető legnagyobb haszonnal.

"Ajánlatot fogunk tenni érte, olyan játékos, aki érdekel minket, de csak januárban lesz esélyünk a megszerzésére. De nem 40 millió fontért, nem ér annyit - jelentette ki Andres Sanchez, a Corinthians elnöke. - Nem tudom, hogy ezt az ajánlatot elfogadják-e, mert a különbség óriási. Már megvan, hogy körülbelül milyen összeget szánnánk rá, de még nem akarom elárulni. Az akkori, írásban benyújtott 40 millió fontos ajánlat már semmit sem ér, hiszen a botrányai miatt jóval kevesebbet ér, mi lesz, ha nálunk is előjönnek ez a problémák?" - tette hozzá.

Tévez egyébként kedden reggel landolt a londoni Heathrow repülőtéren, miután ma lejár kéthetes eltiltása a Citynél. A futballista a 2004 és 2006 között már játszott a Corinthiansban.