Anzsi

Roberto Carlosnak elege van - nem nyilatkozik többet

Az Anzsi Mahacskala megbízott vezetőedzője azért akadt ki a média munkatársaira, mert azok szerinte olyan neveket adtak a szájába, akiket ő egyáltalán nem említett.

Roberto Carlos bojkottálja a médiát
Mint ismert, mióta Gadzsi Gadzsijevet elküldték a dagesztáni egyesülettől, megbízott vezetőedzőként a brazilok világbajnok védője, Roberto Carlos irányítja Dzsudzsák Balázsékat. A 38 éves balhátvéd szeptember 30-án vette át Gadzsijevtől a stafétabotot, de az azóta eltelt másfél hétben számtalan játékos neve felmerült, akikkel Carlos megerősítené az Anzsi játékosállományát. Többek között lehetett olvasni Steven Gerrard, Nicolas Anelka, Robin van Persie nevét is, de Carlos Tévez szerződése is szóba került.

A Ria Novosti-nak a brazil játékos-edző azonban most kifakadt és közölte: bizonytalan ideig nem hajlandó interjút adni senkinek. "Rejtélyesek számomra az állítólagos tervezett igazolások, meglepődtem a nevek hallatán. Én nem mondtam konkrétumokat egyetlen nyilatkozatomban sem. Ettől a pillanattól kezdve nem adok több interjút és csakis a munkámra koncentrálok" - mondta a Real Madrid egykori ikonja.