Debrecen

Ramos és Rezes felépült, Illésre és Mátéra még vizsgálatok várnak

Hétfőtől újra együtt edz a csapattal Luis Ramos és Rezes László is, a két játékos ugyanis teljesen felépült sérüléséből.

A listavezető debreceniek hivatalos honlapjának közlése szerint mindkét labdarúgó állapota kiválónak mondható, ezért csatlakoztak az első csapathoz, mely gőzerővel készül a hétvégi, ETO elleni szuperrangadóra. Hiányzói így is akadnak Kondás Elemérnek, hisz, mint arról korábban beszámoltunk  Dajan Simac nem tudta végig játszani pénteken a Kolozsvár elleni mérkőzést, mert "beállt" a combközelítője, és hasonló problémával küszködött Mészáros Norbert is, akinek a combhajlítója fájt. Ma mindketten külön foglalkozáson vettek részt, de sérülésük nem komoly, napokon belül csatlakozhatnak a többiekhez.

Szintén maródi Máté Péter, akire vizsgálatok várnak, ezt követően derül ki, mi is a pontos diagnózis. Ugyanez a helyzet Illés Gyulával, aki korábban honlapunknak elmondta, hogy begipszelték a lábát, a héten MRI-vizsgálat készül, amely kimutatja majd, hogy elszakadt-e a térdében a szalag - írja a dvsc.hu.