Magyar válogatott

Narancsos utakon utaznak a legjobbjaink

A Magyar Labdarúgó Szövetség az Orangeways Zrt-vel két évre szóló megállapodást írt alá a magyar válogatott kizárólagos autóbuszos szállításáról.

Az új támogató a következő egy év során a szövetség meglévő autóbuszát veszi meg és üzemelteti, a jövő év őszén kezdődő világbajnoki válogatott mérkőzések idejére pedig egy új autóbusz beszerzésével és működtetésével járul hozzá a magyar válogatott jövőbeli sikereihez.
Dr. Vági Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára a megállapodást így kommentálta:

"Örömmel fogadjuk az Orangeways Zrt-t hivatalos támogatóink között. A társaság eddigi teljesítménye és nemzetközi tapasztalatai számunkra meggyőző garanciát jelentenek arra, hogy a magyar válogatott tagjai, ha lehet, a korábbinál is színvonalasabb körülmények között összpontosíthassanak az előttük álló feladatokra" - jegyezte meg az mlsz.hu-n a szövetségi vezető.

Kovács Miklós, az Orangeways Zrt. vezérigazgatója a következőket mondta:

"Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ily módon nyílik lehetőségünk a magyar labdarúgás ügyének támogatására. Reméljük, hogy ez a megállapodás egy hosszú időszakra nyúló együttműködés kezdete, amelynek során együtt szurkolhatunk a közös sikerekért."