Borussia Dortmund

Mario Götze követheti Nuri Sahint a Real Madridba

A Borussia Dortmund 19 éves középpályásának 2014-ig él a szerződése, de a királyiak komoly lépésekre készülnek a kivásárlása érdekében.

Götze lehet, hogy nem sokáig marad Dortmundban - Fotó: AFP

Bár menedzsere kijelentette, hogy Mario Götze 2014-ig marad a Borussia Dortmund játékosa, erre nem sok esély van a jelenlegi állás szerint. A 19 éves szupertehetség ugyanis több európai topcsapat érdeklődését is felkeltette. Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger még a két csapat egymás elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén győződött meg arról, hogy Götzének helye lenne az Ágyúsoknál is. A Manchester Unitedet is az érdeklődők között említik, a spanyol Marca a mai számában pedig a Real Madriddal hozza szóba a futballistát.

Mivel a 10-szeres német válogatottnak élő szerződése van, a hírek szerint legalább 20 millió font lenne a kivásárlási ára. A Borussia Dortmund és a Real Madrid között különben is kifejezetten jó a kapcsolat, ezt Nuri Sahin nyári átigazolása is jelzi. A blancók a hírek szerint hamarosan komoly lépéseket fognak tenni Götze szerződtetése ügyében.