Manchester City

Maradona lemondott Tévezről, a Real Madrid is sokallja az árát

A Manchester City által kért 35 millió font szinte minden klubot elriaszt a balhés argentin megszerzésétől.

Maradona lemond Tévezről - Fotó: dailymail.co.uk

Carlos Tévezt szívesen látná José Mourinho. A Manchester Citynél kegyvesztetté váló argentin támadót az elmúlt hetekben több klubbal is szóba hozták, de konkrét lépés eddig nem történt az ügyében. Az angol klub ugyanis kifejezetten magas összeget, 35 millió fontot szeretne kapni érte. Emellé még Tévez igényei sem kicsik, ugyanis nem szeretne lejjebb adni a heti 250 ezer dolláros fizetéséből sem.

Angol források szerint a Real Madrid komolyan szeretné megszerezni a balhés játékost, de a vételár őket is elijesztheti, akárcsak a Diego Maradona vezette Al-Vaszlt.

"Tévez nagyon drága számunkra, a jelenlegi költségvetésünk öt százalékát kitenné az ő fizetése" - mondta az isteni Diego, aki egyszersmind ezzel le is mondott Tévezről.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni múlt heti Bajnokok Ligája-találkozón.

Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchetser City továbbá 500.000 fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint.