Férfi kézilabda BL

Ancsin Gábor kiállása sokba került - Skaliczki László

Vasárnap Koppenhágában elszenvedte második vereségét is a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata, amely a dán bajnok otthonában kapott ki 12 góllal.

A magyar ezüstérmesnek nem sok esélye volt az elsősorban skandináv világsztárokkal felálló új sztárcsapattal szemben, a Kobenhavn gyakorlatilag a 20. perc után eldöntötte a találkozó végkimenetelét. A szegediek trénerének, Skaliczki Lászlónak nem csak a vereség miatt fájhat a feje, hanem azért is, mert balkezes átlövője, Ancsin Gábor könyöksérülése miatt nem tudta befejezni a mérkőzést.

"Sajnos Ancsin Gábor sérülése döntőnek bizonyult. Előtte is több játékosom bajlódott sérüléssel, az ő kiválását nagyon megéreztük. Sőt a második félidőben szerkezetileg is megbomlott a csapat, ennek tudható be a nagy különbségű vereség" - mondta a szegedi vezetőedző.

"Amikor ellőttem a labdát, egyből éreztem a könyökömben egy szúró érzést. Mikkel Hansen elnézést kért, de nem hiszem, hogy hozzám ért az esetnél. A meccs után is nagyon érzékeny volt a könyököm, nincs jó állapotban" - Ancsin Gábor a találkozó után.

A fiatal válogatott játékos állapotáról pontos diagnózist majd az alaposabb vizsgálatok után lehet felállítani.