Bayern München

Rummenigge szerint Marwijk valamit félreértett

A Bayern München első embere úgy véli, a holland válogatottnál nagyon helyesen jártak el Arjen Robben sérülésével kapcsolatban.

Rummenigge szerint nincs semmi baj - Fotó: AFP

Bert van Marwijk kifakadása után a bajor klub elnöke is megszólalt. Karl-Heinz Rummenigge elmondta, ők egyáltalán nem hibáztatták a holland válogatottat Arjen Robben sérülése miatt.

„Éppen ellenkezőleg, nagyon helyesnek tartjuk, hogy a hollandok nem számítottak a játékosra ebben a helyzetben, és visszaküldték Münchenbe. Ezzel megteremtették a lehetőséget, hogy a lehető leghamarabb egészséges legyen. Épp ezért reméljük, hogy Arjen amint csak lehet, elkezdi az edzéseket, és újra játszani fog” - mondta a bajorok első embere, aki szerint a holland kapitány félreérthetett valamit.

Ahogy arról beszámoltunk, bár Arjen Robben nem volt tökéletes állapotban, a Bayern München vezetői elengedték őt a holland válogatotthoz. A középpályás a bajorok legutóbbi három mérkőzésén csak csere volt, Bert van Marwijk szövetségi kapitány azonban számított rá a nemzeti csapatnál. Egészen addig, amíg a válogatott orvosa megállapította, nincs minden rendben a szélső ágyékával. A rendkívül sérülékeny, 27 éves világbajnoki ezüstérmes futballistát megműtötték, ezért tíz napot kell kihagynia. A Bayernnél a hollandokat tartják a felelősnek azért, hogy Robbennek ismét kés alá kellett feküdnie, ez azonban igencsak feldühítette a kapitányt.