Férfi kézilabda BL

Győzelemmel ünnepelné 250. európai kupameccsét az MKB Veszprém

Szombat este 18 órakor hazai pályán folytatja a szereplést a Bajnokok Ligájában az MKB Veszprém együttese, amely a dán bajnokság egyik élcsapatát, a Silkeborgot fogadja. Hogy sikerül-e érvényesíteni a papírformát a magyar alakulatnak, azt ÉLŐ szöveges tudósításunkból megtudhatod!

A magyar bajnok nagyszerű játékkal tudott nyerni a lengyel Kielce otthonában, megadva ezzel az alaphangot az idei BL-szezonra. A bakonyi sztárcsapat az ellenfelek számára félelmetes atmoszférájú Veszprém Arénában igen ritkán szokott kikapni, a skandináv csapat ellen is Mocsai Lajos fiai számítanak az esélyesebbnek. Nagy harcra lehet számítani a dánok ellen
"Nagyon nehéz meccsre számítok, de szerintem mindenképpen elvárható a csapattól a két pont megszerzése. Azért is fontos a győzelem, mert nem szabad azt a helyzeti előnyt kiengedni a kezünkből, amit múlt héten Kielcében megszereztünk. - mondta az mkbveszprem.eu-nak az összecsapásról Császár Gábor, aki a 2007 és 2009 között a Viborg játékosaként megismerhette a skandináv kézilabdát. "A dán iskola minden együttes számára nehéz kihívást jelent, hiszen könnyedén, lazán, de mégis roppant fegyelmezetten játszanak. Sokat futnak, legfőbb erényük az, hogy soha nem adják fel, számukra nincs lefutott mérkőzés, mindig az a céljuk, hogy a maximumot adják ki magukból. A mai Silkeborg erős csapat, meghatározó szerepet tölt be hazája bajnoki küzdelmeiben, egyre inkább méltó vetélytársává válik a Koppenhágának. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a veszprémi kézilabda történelmének ilyen jeles eseményén, pályára léphetek " -  utalt az irányító arra, hogy a Silkeborg elleni lesz a Veszprém történetének 250. európai kupatalálkozója.

A telt ház előtt megrendezésre kerülő mérkőzésen tehát csak a győzelem az elfogadható a veszprémiek számára, de hogy ez sikerül-e nekik, azt a hatharom.com élő szöveges tudósításának segítségével nyomon követheted.

Bajnokok Ligája
B-csoport
MKB Veszprém - Bjerringbro-Silkeborg 18.00 Tv: DigiSport