Ferencváros

Simon Tibor méltó utóda szeretnék lenni - Homma Kazuo

A Ferencváros kedden szerződtetett japán támadója úgy érezte, hogy a zöld-fehér klub hívására nem mondhat nemet.

Vészes góliszonyban szenved a Ferencváros labdarúgócsapata, hiszen 11 forduló alatt mindössze hatszor találtak be az ellenfelek kapujába. Ezért a vezetők rehabilitálták Liban Abdit, kedden pedig bejelentették Homma Kazuo szerződtetését.

Homma Kazuo lesz az új Simon Tibor? - fotó:ftc.hu

"Úgy láttam a hétvégi, Videoton elleni mérkőzésen, hogy a szurkolók bizalma továbbra is töretlen, a csapat mellett állnak - magyarázta a japán támadó a Borsnak. – Vagyis egyáltalán nem félek a drukkerektől, inkább úgy érzem, erőt ad majd a támogatásuk."

Hommának a Ferencváros a nyolcadik magyar klubja, és ugyan a Vasasból való távozása után hívták külföldre, de nem volt kérdés, hova igazol.

"Minden klubváltás egy új kihívás, de a Fradiban focizni egészen különleges élmény. Nem a családom miatt maradtam Magyarországon, a szeretteim már hozzászoktak a vándorláshoz. Egyszerűen úgy éreztem, ha egy Ferencváros szintű klub hív, nem mondhatok nemet. Néhai Simon Tibor szavait idézve: „Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha!” Én mindig szívből játszom, méltó utóda szeretnék lenni a Fradi-legendának" - jegyezte meg a 31 éves játékos.