Bulvár

Shakira és Piqué szakítottak - sajtóhír

Pletykák szerint a Barcelona 24 éves középső védője megcsalta tíz évvel idősebb barátnőjét, a kolumbiai énekesnő azonnal kirúgta hűtlen kedvesét.

Shakira, és a háttérben Piqué

A mexikói TV Notastól származó információ szerint már több héttel ezelőtt véget ért a románc, Piqué egy "fiatal szőke" hölggyel szűrte össze a levet, és amint ez Shakira tudomására jutott, azonnal kiadta a világbajnok védő útját.

Ennek némileg ellentmond a kickette.com írása, e szerint a sztárpár hétfőn este együtt vacsorázott Barcelonában, a Fishop nevű étteremben, ahol később csatlakozott hozzájuk Cesc Fabregas is. Az étterem tulajdonosa közös képet készített az énekesnővel, kiposztolta a Facebookra, és az éles szeműek észrevehetik, hogy a háttérben Gerard Piqué álldogál és várja az autónál barátnőjét.

Piqué és Shakira tavaly tavasszal került közel egymáshoz, a popcsillag énekelte a dél-afrikai világbajnokság hivatalos dalát, aminek videoklipjében a katalánok kiválósága is szerepelt. Kapcsolatukat sokáig titkolták, végül februárban vállalták fel a nyilvánosság előtt.