Magyar válogatott

Újabb szektor a magyar szurkolóknak, már csak 1300 jegy vár gazdára

A finn szurkolók nem tartanak igényt a számukra fenntartott összes helyre, ezért még több magyar drukker nézheti meg az október 11-i Európa-bajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban. Ezzel együtt is csak már csak 1300 belépőjegy maradt szabadon.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának tájékoztatása szerint ebben benne van az az 522 belépő is, ami a mai napon vált elérhetővé. A finn szövetség ugyanis ma jelezte a végleges vendégszurkolói létszámot, ami csupán 4-500 fő lesz, ezért lehetőség nyílt arra, hogy egy újabb szektorba vásárolhassanak jegyet a magyar drukkerek.

A jegyár a "III. bal" szektorba 12 ezer forint, a belépőket országszerte az IBUSZ irodáiban, és a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet megvásárolni.

Nemzeti csapatunk jelenleg a harmadik helyen áll az  E-csoportban, a finnek elleni hazai találkozó lesz az utolsó mérkőzése. A meccsnek csak akkor lesz tétje, ha a svédek négy nappal korábban nem győzik le a finneket. Ugyanakkor ahhoz, hogy a második, pótselejtezőt, illetve akár egyenes ági továbbjutást érő helyen végezzen a magyar csapat, a finnek legyőzése mellett az is kell, hogy a hollandok jövő kedden pontot szerezzenek Svédországban.