Mezőkövesd

Huszák Géza lemondott, Csank érkezhet a helyére

Címkék:

Lemondott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövesd vezetőedzői posztjáról Huszák Géza, akinek utódja a legutóbb Zalaegerszegen dolgozó Csank János lehet.

A tavalyi szezonban az ezüstérmet elhódító mezőkövesdi klubnál az idei évadra a feljutást tűzték ki célul, de hét fordulót követően csak az ötödik helyen áll a csapat, öt ponttal lemaradva a nagy rivális Szolnoktól. Szombaton Vácott értek el 1-1-es döntetlent a kövesdiek, majd vasárnap Huszák Géza vezetőedző benyújtotta lemondását, amit a klub vezetése el is fogadott.

"Nem haraggal, hanem barátsággal válunk el egymástól, de minden közös munka - a sportban is - véget ér egyszer, és ez sajnos az egyesület életében most következett be. A Mezőkövesd-Zsóry elnöksége átmenetileg Sivák Sándor csapatkapitányt bízta meg a csapat edzéseinek levezetésével" - áll a egyesület hivatalos közleményében.

Honlapunk egy klubhoz közeli forrástól úgy tudja, hogy Huszák Géza utódja a legutóbb Zalaegerszegen dolgozó egykori szövetségi kapitány, Csank János lehet. A szakember néhány nappal ezelőtt a hatharom.com-nak adott nyilatkozatában elismerte, hogy alacsonyabb osztályokból is érkezett megkeresése, de akkor még nem tudott biztosat mondani a jövőjével kapcsolatban.